Benoit Segonds

  • Rue Paradis, 31
  • 4600 Lixhe
  • Belgique
  • 50.75556
  • 5.67858
  • 258

Benoit Segonds maakt brood op traditionele en ambachtelijke wijze met meel van de beste kwaliteit om zijn brood de lekkere smaak van vroeger en tegelijk zijn rechtmatige plaats op de tafel te geven.

Ambachtelijk werken betekent permanent contact hebben met het deeg en de vrijheid hebben om de handelingen uit te voeren die vereist zijn door de verschillende variabelen in de bakoven.

Traditioneel werken betekent rekening houden (zoals generaties bakkers vóór ons deden) met de voordelen en beperkingen die de natuur ons oplegt in termen van tijd bij de natuurlijke processen voor broodbereiding.

De broden zijn gemaakt van biologisch meel, zuurdesem, zeezout en drinkbaar water. Ze bevatten slechts deze 4 ingrediënten en Benoit besteedt er dan ook alle aandacht aan. 


Verkoop :

  • Vibio Soumagne, Avenue de la Résistance 360 à 4630 Soumagne
  • De la Fleur au Fruit, rue Albert Deckers 65 à 4608 Warsage (Dalhem)

  • Verkoop van regionale producten
  • Rue Paradis, 31
  • 4600 Lixhe
  • Belgique
  • 50.75556
  • 5.67858
  • 258

Product(en)

  • Producten

    Brood, gebak