Belgisch bio-ambachtelijk snoepgoed by Tony Meneghin

  • Rue Vieille Foulerie, 24
  • 4671 Saive
  • Belgique
  • Antonio Meneghin
  • 50.66509
  • 5.68293
  • 258

Antonio Meneghin, gepassioneerd door koken en gastronomie, heeft er zowel zijn studies als zijn loopbaan aan gewijd. Hij werd in 2009 bekroond tijdens de nationale wedstrijd ‘Prosper Montagné’ (titel van ‘eerste kok’ van België) voor zijn idée om ‘guimauves’ (schuimpjes) te bereiden. Hij wou verbazen, spelen met de ongewone en luchtige textuur. Zo stelde hij een guimauve voor op basis van doperwten op een hartig gerecht. Sindsdien ontwikkelt hij deze confiserie enthousiast met enorm veel smaken. De goede keuze van het basisproduct, de realisatie, het goede evenwicht tussen textuur en smaak, maar vooral het respect voor de kwaliteit van de fabricatie vormen zijn belangrijkste bekommernissen.

Momenteel zijn de guimauves verkrijgbaar als confiserie, in zoet-hartig versie en gewikkeld in chocolade. En sinds 2015 zijn de guimauves 100% bio.


Verkooppunten :

  • Traiteur les Cours – Battice
  • Oh! Bio Terroir – Herve
  • Vibio – Soumagne
  • Bio Fagnes Barchon 
  • La coccinelle – Fléron
  • Vrac & Go – Saive
  • Boucherie Moray – Blegny
  • Nos Racines – Herve


  • Rue Vieille Foulerie, 24
  • 4671 Saive
  • Belgique
  • Antonio Meneghin
  • 50.66509
  • 5.68293
  • 258

Product(en)

  • Producten

    verkrijgbaar als confiserie, in zoet-hartig versie en gewikkeld in chocolade, en 100% bio