Didier Smeets - Chocolatier

image Bienvenue vélo
  • Chaussée du Comté de Dalhem, 38
  • 4607 Bombaye
  • Belgique
  • 50.72817
  • 5.74057
  • 258

Info - Reservering

Chocoladetypen : Exclusieve chocolade, pralines en fijne patisserie

Deze jonge chocolatier is altijd op zoek naar karakteristieke aroma's (zijn karamel met gezouten boter werd bekroond op de International Chocolate Awards 2015), bijzondere specerijen of buitengewone combinaties. Bij hem krijgt het woord ambachtelijk zijn volle betekenis. De room, boter en honing komen uit het naburige Voeren, de chocolade wordt verwerkt door een Vietnamese ambachtsman en de bezoeken en de workshops worden door de baas zelf georganiseerd.

Interview met Didier van de Chocoladefabriek Didier Smeets (FR)

U passeert bij ons op een zaterdag? Kom ontdekken de producenten van het Land van Herve…

Rondleiding zonder reservering, voor individuele en gezinnen, elke zaterdag om 13u (behalve van november tot december van het jaar + twee weken voor Pasen). Ontdek de evolutie van chocolade doorheen de tuid en maak kennis met het werk van een ambachtelijke choclatier. Een heerlijk moment dat u deelt met uw gezien of met vrienden, in een ontspannen fijnproeverssfeer.

Reservatie verplicht !

Ontdek alle zaterdagbezoeken in het Land van Herve

  • Parking
  • Winkel ter plaatse
  • Sanitair
  • 1:30
  • Permanente rondleidingen voor individuele bezoekers
  • Rondleiding zonder reservering, voor individuen en gezinnen (behalve van half november tot het einde van het jaar + twee weken voor Pasen).


  • Rondleidingen voor groepen op aanvraag
  • Taal/talen Engels Taal/talen Frans Taal/talen Nederlands
  • Chaussée du Comté de Dalhem, 38
  • 4607 Bombaye
  • Belgique
  • 50.72817
  • 5.74057
  • 258

Info - Reservering

  • Open van dinsdag tot zaterdag van 9u tot 18u en zondag van 10u tot 17u

Product(en)

  • Producten

    Chocolades: pralines, repen, chocopasta; patisserie, siroop, honing, koffie, thee, kruidenthee en andere lokale producten.

Meld een probleem