Schoolarrangementen

vague graphique

Organisatie

De uitstappen kunnen het hele jaar plaatsvinden. Ze zijn bedoeld voor groepen van minimum 20 betalende personen en moeten steeds gereserveerd worden. Houd er rekening mee dat sommige bezoeken niet kunnen op zondag en vrije dagen. De uitstappen moeten minimaal 2 weken op voorhand gereserveerd worden. Het huis voor toerisme behoudt zich het recht voor om de reisroute of het programma geheel of gedeeltelijk te wijzigen, na het voorafgaand akkoord van de organisatoren.

Prijs

De prijsen bevatten de opgegeven bezoeken, de gids, alsook de picknickplaats. Picknick door u te verzorgen. Prijs van 01/01/2024 tot 31/12/2024. Gratis voor de buschauffeur en twee leraren per bus. Prijzen zijn momenteel onderhevig aan kwartaal wijzigingen.

Betaling

Bij de reservatie wordt een voorschot van 400 € gestort. Het saldo wordt betaald contant geld of per bancontact op het huis voor toerisme op de dag van de uitstap, op basis van het definitieve aantal bezoekers, dat minimaal een week voor de datum van de uitstap werd doorgegeven aan het huis voor toerisme.

Verplaatsingen

De verplaatsingen gebeuren met de autobus van de groep. Voorzie een zitplaats in de touringcar voor onze gids.

Annulering

Annuleringen worden aanvaard tot 10 dagen voor de datum van de uitstap. Eens die datum voorbij, zal het huis voor toerisme het gestorte voorschot behouden. Het huis voor toerisme en de gidsen kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor mogelijke ongevallen.

Programma aanpasbaar aan uw wensen

Dag van de streekproducten en milieustudie

vanaf 13,25 € p.p.

lees meer

09:30
Virtuele reis om onze landschappen te ontdekken

10:30
Begeleide rondrit om het wallenlandschap en de geografie van het Land van Herve te ontdekken

11:15
Bezoek aan de Ambachtelijke Siroopfabriek van Aubel

12:15
Picknick

13:15
Begeleide rondrit om het wallenlandschap en de geografie van het Land van Herve te ontdekken

14:00
Bezoek aan de Kaasboerderij Le Vieux Moulin

15:30
Terugkeer naar het huis voor toerisme

Deze dag gebeurt met een begeleidende gids.

Wist u dit ?

Pedagogische documenten liggen ter beschikking om u te helpen bij de voorbereiding van uw uitstap in het Land van Herve 🙂 !

Het is mogelijk om pedagogische boerderijen te bezoeken in het Land van Herve !