Organisatie

De uitstappen kunnen het hele jaar plaatsvinden. Ze zijn bedoeld voor groepen van minimum 20 personen en moeten steeds gereserveerd worden. Houd er rekening mee dat sommige bezoeken niet kunnen op zondag en vrije dagen. De uitstappen moeten minimaal 2 weken op voorhand gereserveerd worden. Het maison du tourisme behoudt zich het recht voor om de reisroute of het programma geheel of gedeeltelijk te wijzigen, na het voorafgaand akkoord van de organisatoren.

Prijs

De prijsen bevatten de opgegeven bezoeken, de gids, alsook de maaltijden bij de arrangementen voor volwassenen (uitgezonderd dranken). Prijs van 01/01/2020 tot 31/12/2020. Gratis voor de buschauffeur en de verantwoordelijke van de groep.

Betaling

Bij de reservatie wordt een voorschot van 100€ gestort. Het saldo wordt betaald contant geld of per bancontact op het maison du tourisme op de dag van de uitstap, op basis van het definitieve aantal bezoekers, dat minimaal een week voor de datum van de uitstap werd doorgegeven aan het maison du tourisme.

Verplaatsingen

De verplaatsingen gebeuren met de autobus van de groep. Voorzie een zitplaats in de touringcar van onze gids.

Annulering

Annuleringen worden aanvaard tot één week voor de datum van de uitstap. Eens die datum voorbij, zal het maison du tourisme het gestorte voorschot behouden. Het maison du tourisme en de gidsen kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor mogelijke ongevallen.

Programma aanpasbaar aan uw wensen

Ontdekkingen en onze streekproducten (zonder gids)

Vanaf 9,25€

09:00 Bezoek aan de pedagogische boerderij van La Stree OF Bezoek van Blegny-Mijn (+ 2,1 €) 12:30 Picknick 13:30 Bezoek aan de Ambachtelijke Siroopfabriek van Aubel 14:45 Bezoek aan Ruimte van de Lekkere Smaken 15:30 Einde van de bezoeken Zonder gids

Een kijk op een streek

10,75€

09:30 Bezoek aan Ruimte van de Lekkere Smaken 10:30 Korte halte bij de amerikaanse begraafplaats 11:15 Bezoek aan de Ambachtelijke Siroopfabriek van Aubel 12:15 Picknick 13:15 Begeleide rondrit om het wallenlandschap en de geografie van het Land van Herve te ontdekken 14:00 Bezoek aan de Kaasboerderij "Le Vieux Moulin" 15:30 Einde van de bezoeken

Wist u dit ?

Des documents pédagogiques sont à votre disposition pour bien préparer votre excursion au Pays de Herve 🙂 !

Pedagogische boerderijen