Rondtrekken

vague graphique

" Het is niet het doel van de reis dat belangrijk is, maar de paden die er heen leiden "

Chinees spreekwoord

Zin om te wandelen in het Land van Herve ?
Het VVV-Kantoor (Huis voor Toerisme) van het Land van Herve nodigt u uit om te voet, te paard of met de fiets op verkenning te gaan… Laat u verleiden !

Video afspelen over Capture Vidéo A pied, à cheval, à vélo au Pays de Herve

Het  netwerk van wandelpaden in het Land van Herve zal wandelaars bekoren met zijn belangrijkste routes zoals 563 Tour du Pays de Herve, Chemin de St-Jacques de Compostela, Via Gulia, Hagendpad of zelfs de 1.000 km gemarkeerde wandelpaden in de twaalf gemeenten van het toeristische gebied Land van Herve.
Voor natuurminnende fietsers
zal het Land van Herve hen blij maken! Op lijn 38 vanuit Aken, langs de Maasfietsroute tussen Luik en Maastricht of via het netwerk van knooppunten door de lusroutes af te leggen met behulp van de knooppuntenarmbanden, er is voor elk niveau iets te vinden!
En ruiters zullen blij zijn om de gemarkeerde ruiterroute te volgen, de Europese Route d’Artagnan, die het Land van Herve doorkruist in de voetsporen van de beroemde musketier!
Wat de “gemotoriseerden” betreft, zij zullen het autoroute van de 3 Mooiste Dorpen van Wallonië van ongeveer 70 kilometer kunnen volgen…
U hoeft alleen nog maar uw keuze te maken: te voet, op de fiets, te paard of met de motor/auto!

"Rondtrekken" nieuws

Aangepast toerisme

GRATIS GEBRUIK VAN DE JOELETTE

Het Maison du Tourisme van het Land van Herve stelt u een joëlette (eenwielige draagstoel) en fietsen ter beschikking voor uw tochten!

Tuk-tuk au Pays de Herve

Tuk-tuk te huren

Wilt u het Land van Herve op een andere manier (her)ontdekken ? Het huren van een tuk-tuk is een geweldig alternatief !

om verder te gaan

BROCHURES OM TE DOWNLOADEN

Kaarten die
u kunt kopen