Didier Smeets - Chocolatier

image Bienvenue vélo
  • Chaussée du Comté de Dalhem, 38
  • 4607 Bombaye
  • Belgique
  • 50.72817
  • 5.74057
  • 258

Chocoladetypen : Exclusieve chocolade, pralines en fijne patisserie

Deze jonge chocolatier is altijd op zoek naar karakteristieke aroma's (zijn karamel met gezouten boter werd bekroond op de International Chocolate Awards 2015), bijzondere specerijen of buitengewone combinaties. Bij hem krijgt het woord ambachtelijk zijn volle betekenis. De room, boter en honing komen uit het naburige Voeren, de chocolade wordt verwerkt door een Vietnamese ambachtsman en de bezoeken en de workshops worden door de baas zelf georganiseerd.

Interview met Didier van de Chocoladefabriek Didier Smeets (FR)

Bezoeken aan de chocoladefabriek, die elke zaterdag om 13.00 uur worden georganiseerd, zijn tijdelijk opgeschort voor nieuw verhuizing (hervat op 6/04/2024).

  • Parking
  • Winkel ter plaatse
  • Sanitair
  • 1:30
  • Permanente rondleidingen voor individuele bezoekers
  • Rondleiding zonder reservering, voor individuen en gezinnen (behalve in december + twee weken voor Pasen).


  • Rondleidingen voor groepen op aanvraag
  • Taal/talen Engels Taal/talen Frans Taal/talen Nederlands
  • Chaussée du Comté de Dalhem, 38
  • 4607 Bombaye
  • Belgique
  • 50.72817
  • 5.74057
  • 258
  • Open van dinsdag tot zaterdag van 9u tot 18u en zondag van 10u tot 17u

Product(en)

  • Producten

    Chocolades: pralines, repen, chocopasta; patisserie, siroop, honing, koffie, thee, kruidenthee en andere lokale producten.