Didier Smeets - Chocolatier
- Chaussée du Comté de Dalhem, 38 4607 Bombaye
- Belgique
- 50.72817
- 5.74057
- 258
Chocoladetypen : Exclusieve chocolade, pralines en fijne patisserie
Deze jonge chocolatier is altijd op zoek naar karakteristieke aroma's (zijn karamel met gezouten boter werd bekroond op de International Chocolate Awards 2015), bijzondere specerijen of buitengewone combinaties. Bij hem krijgt het woord ambachtelijk zijn volle betekenis. De room, boter en honing komen uit het naburige Voeren, de chocolade wordt verwerkt door een Vietnamese ambachtsman en de bezoeken en de workshops worden door de baas zelf georganiseerd.
Interview met Didier van de Chocoladefabriek Didier Smeets (FR)
Bezoeken aan de chocoladefabriek, die elke zaterdag om 13.00 uur worden georganiseerd, zijn tijdelijk opgeschort voor nieuw verhuizing (hervat op 6/04/2024).
- 1:30
- Permanente rondleidingen voor individuele bezoekers
Rondleiding zonder reservering, voor individuen en gezinnen (behalve in december + twee weken voor Pasen).
- Rondleidingen voor groepen op aanvraag